Neden sadece orijinal PUFF marka kullanmalısın? Vozol markası orijinal PUFF değildir!

Neden sadece orijinal PUFF marka kullanmalısın? Vozol markası orijinal PUFF değildir!

Bu ara sosyal medyada çok popüler olan bir video var aslında o video sahte yada vozol gibi markaların üretim yeridir. Orijinal PUFF markaları Amerika FDA denetiminde olduğu için sağlık konusunda çok titiz şekilde üretilmektedir. 

Bahsettiğimiz videoda Çin'deki fabrika işçilerinin elektronik sigaraları üfleyerek test ettiği bir video, sahte ve kötü marka elektronik sigaraların iğrenç tehlikelerini ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz birkaç ayda viral olan geçen yıla ait bir klip, düzinelerce tek kullanımlık ELF BAR'ı  paketlenmeden önce 'test ettiğini' gösteriyor.

Merkezi Shenzhen'de bulunan ELFBAR, DailyMail.com'a videodaki fabrikanın 'Elf Bar'a ait olmadığını ve hiçbir şekilde ELFBAR'a bağlı olmadığını' söyledi.

Videoyu Buradan İzleyebilirsiniz; https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12337127/Do-know-e-cig-Shocking-video-workers-testing-Elf-Bars-counterfeit-factory-fingering-mouthpieces-without-gloves-exposes-murky-world-counterfeit-vapes.html#v-8969843005213490337

Bazı vicdansız üreticiler kendi çıkarları için sahte yada çok kalitesiz e-sigaralar üretiyor ve pazarlıyor, bu da sektörün itibarını ve kullanıcı güvenliğini tehlikeye atıyor.

Sorunu daha ayrıntılı olarak ele almak için, ilk olarak markamız, sahte ürünleri takip etmek için haftalık olarak güncellenen bir istihbarat dosyasıyla uzun süredir yasa dışı e-sigaralarla mücadele ediyor.

İkincisi, benzersiz güvenlik kodlarının yardımıyla kullanıcılar, ürünün orijinalliğini dünya çapındaki resmi web sitemizden doğrulayabiliyorlar.

Bizim markamız 'Sıkı kalite kontrolü' ile ilgili olarak üretici, müşterilerine temiz ve kontrollü üretim ortamları konusunda güvence vermek için Avrupa (RoHS, CE) ve Amerika (UL, FCC) sertifikaları gibi çeşitli uluslararası sertifikalara sahiptir.

Bundan dolayı kalitesiz vozol gibi markaları kullanmanızı tavsiye etmiyoruz! Sadece orijinal PUFF markalı ürünleri tercih edin. 

Yayınlanan 2024-02-23 Puff Bar Makaleler 388

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü