Sahte Kullan-At Elektronik Sigara Nasıl Anlaşılır?

Sahte Kullan-At Elektronik Sigara Nasıl Anlaşılır?

Kullan-at elektronik sigaranızın orijinalliğini doğrulayın

Her tek kullanımlık elektronik sigarası, ambalajın üzerinde tüm doğrulama kontrollerinin yer aldığı ambalajda satılmaktadır. Bu, cihazınızın orijinalliğini doğrulamak için orijinal ambalajınızın yanınızda olması gerektiği anlamına gelir.

Ambalajın bir yerinde orijinallik etiketi bulacaksınız. Bu çıkartmada genellikle bir hologram, bir QR kodu ve güvenlik kodunu gizleyen kazınabilir bir etiket bulunur. Ambalajın herhangi bir yerinde teknik destek için ek bir QR kodu bulunabilir; bu nedenle doğrulama QR kodunu ararken bunu aklınızda bulundurun.

Hologram: Hologramda marka adı veya logo görüntülenir. Yazı tipinin ve görselin genel görünümünün kurallara uygun olup olmadığına bakın. Çoğu zaman sahte cihazlarda hatalı yazı tipleri veya eşleşmeyen stiller bulunur. '

QR (doğrulama) kodu: Akıllı telefonla QR kodunun fotoğrafını çekin; bu sizi üreticinin web sitesi doğrulama sayfasına yönlendirecektir. Gerçek üreticinin web sitesinde olduğunuzdan emin olun.

Kazınabilir/güvenlik kodu: Kazınabilir altında, QR kodunun size gönderdiği sayfadaki doğrulama denetleyicisine girilecek özel bir kod bulacaksınız. Yanlış negatif almamak için tüm karakterlerin doğru girildiğinden emin olun.

Ünlü Markaların Orijinallik sorgulamasını yapacağınız sitelerin linklerine buradan ulaşabilirsiniz;

PUFF BAR

PUFF TECH

ELF BAR

HQD TECH

VOZOL

Yayınlanan 2023-11-27 Puff Bar Makaleler 492

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü